23 juni 2013

Kommunikation

Ett tema i min smak! Kommunikation - ett ord med oändlig möjlighet till tolkning. Så jag vaknade till här i min semestertillvaro och gör ett inlägg på Fototriss idag.

Första bilden tog jag i Stockholm i maj. Kvinnan hälsar på mannen på bänken. Det här sällskapets kläder kommunicerar att de inte är från Sverige. Temperaturen var ca18 grader och då har vi svenskar slängt in mössan i garderoben!

De här kvinnorna fotograferade jag i Trädgårdsföreningen i Göteborg förra året. De kommunicerar verbalt. Troligen fotograferar den ena kvinnan, möjligen läser hon något i mobilen och oavsett vilket är det kommunikation.


Den här mannen har arbetat med kommunikation i sitt yrkesliv. Från läktarplats på Stockholms stadion i maj fångade jag journalisten Ulf Elving. Han kommunicerar att det är Djurgården han håller på. Hans ring visar att han har lovat någon sin kärlek. Vi kan också se att matchen inte är igång eftersom det är kaffe och småprat. Reklamskylten vid sidan om har sitt kommersiella budskap. 


Och egentligen hade jag inte behövt skriva så mycket här eftersom bilderna talar och kommunicerar själva. Oftast är jag just sparsam med text i min blogg och låter bilderna tala. 


15 kommentarer:

Violen sa...

Omväxling i din triss! Gillar att du har skrivit lite om bilderna! På så sätt får jag veta hur du tänker runt dem! Bilderna är riktigt bra!

anemonen sa...

En fint varierad triss som jag gillar, och alltid trevligt med kändisar i bild.

Maria sa...

Fin och varierad triss!
Ha en bra dag!

Marit Johansson sa...

Jättebra tolkning av temat kommunikation!

Hildan foto sa...

Jättebra triss och fin tolkning på temat!

Jah Hollis sa...

Nej, egentligen tala väl dina bilder för sig själva. Men det är inte heller helt fel att fördjupa kommunikationen med några väl valda ord.

Axart sa...

Fyndig och varierad triss. Bra tolkat!

AX

BP sa...

Ja man kan väl säga att du kommunicerar även med oss igen - om än sällan;-)
Kul triss! Speciellt ettan: Herr Japan har nog hört att Sverige ligger nära polcirkeln;-) Å Ulf Elving gillar jag skarpt! Förutom att han har rätt höjd bor han i Täby. Synd bara att han håller på fel lag;-)
Toppen triss!

Freja sa...

Fantastisk tolkning av temat och din text förhöjer bredden i det du visar1

Anita - Malta sa...

Fina bilder och en varierad triss. Brukar själv vara ganska så sparsam med text men här tycker jag dina rader passar perfekt och du är ju inte långrandig precis ;-)

Mimmione sa...

bra tänkt kommunikation på flera sätt.

Meta sa...

Bra tolkning. det är alltid kul att läsa om bilden så det är inte alls fel
Ha en fin vecka
Kram Meta

Anna-Lena sa...

Ulf Elving är ju en suverän kommunikatör. Håller därför mest på den bilden, trots att alla är talande.

Pialotta sa...

Ja, dina bilder talar så bra :) Människor i fokus alltid trevligt att titta på :)

Elisabeth sa...

Vilka bra bilder! =)