15 januari 2012

Skulle

idag ta itu med att lägga upp mina svarta byxor jag köpte på senhösten. Tog itu med det trots att det visade sej att de var väldigt svåra att knäppa nu, vilket de inte var i november......Under det arbetet upptstod en mycket märklig lukt..Eftersom jag på något sätt tydligen råkat sätta styrkjärnet på nålburken ovan kan jag meddela att det blev inget strykande av tvätthögen nedan då strykjärnet inte är i skick att stryka med. Att jag idag också tappade matskålen med millimeters marginal från Zigges huvud och därmed hade kattmat i hela köket bekommer inte Zigge alls. Han har fattat väldigt mycket tycke för just mej och han är min skugga inomhus.
Speciellt roligt tycker han det är när jag lagar mat och jag tycker nog att just det är rätt mysigt.

6 kommentarer:

BP sa...

Ursäkta så hemskt mycket, men jag sitter här och bara skrattar. Ingen skadeglädje, jag lovar;-)
Tvåan tittade jag på en bra stund innan jag bläddrade ner till texten. Kunde inte klura ut vad det var jag såg. Nu vet jag. Får jag skratta igen nu;-)

PS. Köp mangel, då behöver du inget strykjärn åtminstone inte för den tvätthögen. Köp nya byxor då slipper du dessa konstiga "känningar". DS

Anonym sa...

Du måste ha drabbats av Söndagen den 15:e-fenomenet :-)

Anonym sa...

Hmm, det är märkligt hur det kan gå med byxor och strykjärn.

LissenTo sa...

Jag skrattade också, det var så oväntat roligt.

Hoppas att allt fixar sig.

Vad mysigt det ser ut i köket (?)

Viola sa...

Å hei, så koselig med den katten som ligger halvveis i vinduskarmen og halvveis på benken!! Kunne nesten ligne litt på Pusa her hos oss, bare litte granne hvitt som mangler! :)) Ååå. jeg skulle ønske meg en ordentlig bred vinduskarm, her er bare smale! Så Pus får omtrent ikke plass til å sitte der, enda så smal hun er! :))

Takk for dine kommentarer, det setter jeg stor pris på! :)

Anonym sa...

Ååååååå, NEJ, din stackare! Ursäkta mig så hemskt mycket, men jag sitter här och bara skrattar för mig själv, känner liksom stanken... Ingen skadeglädje dock, jag lovar!
ha en toppenbra helg, med eller utan byxor.