28 december 2011

Idag

har jag börjat läsa den här boken:Den tredje av Arne Dahls elva böcker. Kanske såg ni Misterioso på TV igår?

6 kommentarer:

BP sa...

Du vet ju hur allmänbildad jag är NOT, men jag tittade faktiskt på del 1 igår. Å om en kvart kommer jag sitta som fastklistrad framför rutan.
Vad jag vill säga är att jag inte visste att författaren fanns. Det ska bli ändring på den saken, så mycket kan jag säga!

Anonym sa...

Jag läste flera av hans böcker för många år sedan. Nu sitter jag framför TV:n i väntan på seriens andra del :-)

AnnaKK sa...

Tror aldrig att jag har läst något av honom, och tv-serier är inte min starka sida. Jag har dock sett jingeln, och den var ju minst sagt blodsdrypande... Eller -stänkande!? 8-X

Ha-Ha! Ja, om man bara kunde bestämma att en fågel är den eller den sorten, så vore det nog kvickt gjort att fixa iallafall hundra såna där ornitolog-kryss!? :-D Ibland har jag tänkt att det skulle vara kul att samla på sej i fågelskådarlista av det slaget, men så fort jag försöker så blir jag lixom över-seriös och kan nästan börja tvivla på om t o m en skata verkligen ÄR en skata!?! 8-X

Bildgatan sa...

Nej, jag har inte läst den och det påminner mig verkligen om hur den här läsnarkomanen förfallit från böckernas värld, läser alla något år senare än de flesta, somnar ifrån och sedan så söker jag rätt på var jag var lika länge som jag orkar läsa. =)

anemonen sa...

Hm nu har jag missat något på TV. Fast böckerna brukar vara bättre. Kanske är det så här med.

Ninni sa...

Mmmm, jag har läst alla! Suveränt bra böcker...tyckte jag då. Men jag blev lite besiken på vissa av skådespelarna i TVinspelningen. Men hur ofta blir det inte så när man redan har en bild av dem i fantasin.
Lyckliga du som har dem kvar att läsa :)
Gott Nytt År!
Ninni