29 september 2010

Det var

inte jag som gjort morötterna jag visade igår. De ingick i en Mickelsmässutställning på Varbergs fästning och var liksom Pippi Långstrumptavlan skapad av florister och konstnärer. Slarvigt av mig att inte skriva det och att inte komma ihåg namnet på den som gjort konstverket. Jag tar alltså inte åt mej äran av de blommande morötterna!
Men jag gillade dem!
Det var fler än jag som hade kamera med sej. Vem denne man är vet jag inte, vet inte heller om han köpte någon prydnadskål eller bara förevigade den.
God kväll!

3 kommentarer:

BP sa...

Wow, Gärdsmygen, det är ju nästan som Chelsea Flower Show!!!! Älskar dina bilder med människor i - som sagt, jag är alltid sååååå feg att plåta dom (som fotar;-))

PS. Morötterna slår ALLT. Å du om du vore som jag med styrelsen på en konstklubb så skulle du skriva ner namnet på konstnären. Japp, jag trodde faktiskt att du hade lekt med morötterna;-) DS

Mi´s nya liv och det jag redan levt sa...

Ja, det trodde jag också.Fantastiskt trevligt, bara komma på ide´n.Men Du kunde haft tanken göra något sådant.

Kom att tänka på som barn, när vi hade var sitt lilla trädgårdsland,dä vi fick så vad vi ville.Jag då morötter.Mamma kom och inspekterade, undrande varför blasten på min morötter inte stod upp, hade jag inte vattnat.Jodå.Mamma drog upp en,upptäckte att jag ätit upp den lilla spröda babymoroten, gjort så på alla.Så jag hade alltså ätit upp alla men satt ner dem igen, ihopp om att det skulle växa ut en ny.Hihi

Rune A Karlsen (Bildebloggen) sa...

Kreativt om morsomt var det, og kanskje noe å tenke på å ha i hagen neste sommer :)