16 oktober 2009

Bänk


Jag hittade en ny fotoutmaning idag som heter Bench of the week.
Då jag har några ganska nytagna bilder av bänkar bland mina foton lägger jag upp ett här och ser om det kan vara OK att hoppa in i Bench of the week.
När jag tog den här bilden i förra veckan var det ett strålande väder men ute till havs, till höger i bild drog ett åskväder fram vilket gjorde ljuset på himlen speciellt.

Fler bänkar hos Rune E.

4 kommentarer:

Rune (Bildebloggen) sa...

En fin benk til å spise nistematen sin på, og med en slik fin utsikt kan man sitte i timer og nyte bare å være ute i det fri.

God helg :)

RuneE sa...

Tusen takk for kommentaren! Det var fin stemning rundt benken din - den virket klar for en piknik. Skulle trodd det var tatt om sommeren.

PS Den er egentlig ikke noen "offisiell" meme. Inspirert av andre mer avanserte bloggere begynte jeg å legge ut benker om fredagen - og så begynte flere andre å gjøre det også. Det finnes absolutt ingen regler, men legger du ut en selv så gi meg en kommentar og jeg skal forsøke å stikke innom i løpet av helgen.

BP sa...

Bänken är så där härligt väderbiten och rustikal. Me like... a lot!

AnnaKK sa...

Där skulle ju jag också kunna vara med... :-) Brukar inte precis fotografera bänkar, men jag hade faktiskt en sådan med mej hem i kameran från dagens Växjö-utfärd. :-)

Din bänk skulle jag kunna tänka mej att fika vid en fin sommardag... Absolut! :-)