26 februari 2018

I hamnen

Nej det här är ingen felnavigering. Varje vinter är det översyn, eller vad det nu är som görs med båtarna, på varvet här. Jag tycker alltid det är lite roligt att se de stora båtarna här.

Nästa båt hör hemma här. 

En sådan här sjöhäst hade jag inte sett förut!


Glad måndag hos Carita

5 kommentarer:

BP sa...

WOW!!! Det var verkligen en annorlunda "Glad måndag" hos dig. Love it! Visste ärligt talat inte att Falkenberg har ett varv där båtar genomgår en "bilprovning". Förstår att du gillar miljön. Tycker själv också att varv och "båtverkstäder" är otroligt intressanta och levande på något sätt.
Pilot 750SE är såklart min favo då den är orange. Byggkranen i bakgrunden bidrar till favoritskapet om du förstår vad jag menar;-)

Sjöhästen - ja, där fick du mig att googla för att få reda på hemmahamn. Har dock inte lyckats med att hitta denna "konstiga" sjöhäst.

Bildserien är kanoooooon!!!!

FREEDOMtravel sa...

Stor båt i hamn! Gillar sjöhästen oxå :)

Barwitzki sa...

Vakre bilder... Takk. Jeg liker hamnen... jeg liker båter :-)) og jeg liker
stor BÅTER. Vi reiste med båt til Gotland i ferien... hilsen til deg.
God start til mars... kommer våren??? Vi har - 16 grader og solen stråler og
stråler :-))) Klem fra meg

Paula Merio sa...

Det var nog den sötaste sjöhästen jag sett! Båtliv, det var längesen. Här kan man bara guppa omkring i en liten eka på någon av våra sjöar. Annat var det då man bodde i Stockholm och Helsingfors. Segling i Stockholms skärgård är svårslaget.
Jo sparken används flitigt här, utanför affären ser man ofta 3-4 sparkar och lika många rullatorer. Fin parkering. Jag åker spark varje dag då föret tillåter, i vinter har det blivit varje dag i månader nu! Ha en fin söndagskväll

Anni sa...

Destination Gotlands färja ger mig behagliga sommarkänslor. Snart ska jag få åka till Öjn igen, den är beroendeframkallande!
Sjöhästen var onekligen annorlunda, inte så söt som äkta vara. Själv faller jag för träskrovet bredvid. Om jag var båtmänniska skulle jag vilja ha något sådant ...

Kul att du kikar in hos min dotter. Hon blev sjuk igen efter att hon var hemma hos mig i tisdags, stackaren. Tror att alla barn hon undervisar är fyllda av smittor som hon inte har motståndskraft att klara av.