17 februari 2016

Det här är

 en Blue-bot.
Den är till för att träna programmering med barn och används framförallt i skolan lägsta åldrar. Logiskt tänkande tränas. Bygg en bana, programmera Blue-Boten för hur den ska köra för att komma rätt. Inte helt lätt, men väldigt roligt!
Den som gissade närmast var BP som gissade på en Robot. Får nog säga att Guess What efter veckans omgång blivit än svårare och näst intill omöjlig. Får se hur det blir med mitt fortsatta Guess What-deltagande men nästa vecka har jag i vilket fall bloggpaus :) 
Tack för alla härliga gissningar som nu är publicerade.

6 kommentarer:

Anki sa...

Det var då en kul grej, som jag inte hade en aning om att den fanns. Bra jobbat av BP, som gissade på robot!
Du var den enda som gissade rätt hos mig - bra gjort - stort Grattis!

BP sa...

Errrrmmmhhhhh! Vilken otroligt rolig Blue-bot. Här har jag kunnat höja min allmänbildning ett snäpp igen, då jag inte ens visste att den fanns. Men kul att vara så nära med "robot".

Håller med dig att den och förra veckans omgång var svåra (inklusive hos dig och mig). Men det roliga är ju att efteråt läsa alla gissningar. Jag menar gör man det för lätt är det ju inte skoj heller, för att inte tala om alla länkningar man "måste" göra för rätta svar. Men jag hoppas verkligen att du fortsätter!!!!

Å om vi inte hörs innan så önskar jag dig en fin sportlovsvecka nästa vecka.

BP sa...

Glömde ju - 1 000 tack för länken också:-)

PS. Maken min tyckte att Blue-boten såg ut som en varnversion av en Dalek i hans favo serie Dr Who. Hahaha! Han har en poäng där faktiskt:-))) DS.

Freja sa...

Åhh, vilken rolig pryl!

Maria sa...

Fast då var det ju en söt plastgubbe!! ;-)
Du gissade lite rätt inne hos mig och fick ett poäng!!

Gerd ♥ sa...

Vilken kul grej, men en sån har jag ALDRIG sett, så det var omöjligt få rätt.
Så är det.
Grattis till BP!