26 juni 2012

Det blir

ett extra inlägg här idag. Jag hade idag ärende till apoteket som tog ovaaaanligt låååång tid och det var inget ovanligt ärende. Jag försökte att dölja min otålighet och jag tror att jag lyckades ganska bra. När mitt ärende äntligen var över och jag ville rusa ut från apoteket frågar damen bakom disken mej om jag är pensionär!!! " - Nej jag har några år kvar dit svarar jag. " Hon hade sett min legitimation och hade därför kunnat räkna ut att det är nästan 20 år dit....men hon säger sedan "Du kan få den här ändå." 
Nu vill jag veta: Hur tar man detta?

7 kommentarer:

Stare Ström sa...

Haha! Tror du får problem att utnyttja den om det krävs leg! Annars får du gå till samma dam.

Berit sa...

Hej Cia!
Sommaren för två år sedan fick jag samma fråga TVÅ gånger vid olika tillfällen. Det var tungt!! En gång i Danmark när jag skulle köpa bussbiljett och en gång i Helsingborg när jag skulle köpa båtbiljett Man får väl försöka tolka det som en vänlighet... det är ju billigare att åka som pensionär. Men...

BP sa...

Ooooops, det där var inte bra för självförtroendet. Det där var knäckande;-)
Men Stare Ström hag ju lösningen. En sweet revenge mot damen i så fall skulle jag vilja säga;-)

BP sa...

Läste precis det finstilta. Om det inte gäller receptfria och inte heller receptföreskrivna läkemedel är ju ingenting kvar förutom V6 tuggummi eller skönhetsprodukter. De sistnämnda kanske inte vore någon dum idé med tanke på damens fråga;-)

Tony sa...

Vet att de också har halkskydd (vinter) för skorna och nu går det mot mörkare tider så passa på ;-)

Min fotogen sa...

Tolkning... trots att jag inte är 65 så är jag så trevlig o positiv så jag får 20 % rabatt ändå.... eller också ett negativt alt.
Vilket väljer du ? :)

Lena sa...

Hur gammal var damen själv? Fick hon provision på antal sålda kuponger? Otrooligt!! Du kommer ju aldrig att kunna lösa ut den. Nej, medstop känns verkligen inte seriöst.