29 augusti 2010

Bildligt talat


7 kommentarer:

Wildhearts sa...

Snyggt! Är det något som du själv har gjort?

BP sa...

Att det är ett konstverk ser jag ju. Men jag får inte ihop "delarna" i det. Så jag får väl nöja mig med färgkombon som jag tycker är riktigt bra faktiskt.

Rune A Karlsen (Bildebloggen) sa...

Et bilde sier mer enn tusen ord...som dette som kan studeres i lang tid.

Ninni sa...

Färgerna gillar jag också. En adress till en spansk?språkig blogg i konstverket men av det blev jag inte mycket klokare tyvärr. Spännande!

Pialotta sa...

Egenhändigt konstverk.. färger, form som jag gillar:)

Mona sa...

Det här konstverket blir jag nyfiken på o skulle vilja veta mer om. Gillar färgkombinationen. Härlig tolkning av kollektivt i din triss. Suveränt med poliserna o spårvagnarna är ju mina! 7:an åker jag nästan varje dag o 11:an till Saltholmen om sommaren. Almanackan är perfekt på temat vardag. Det är bara att rätta sig i ledet efter sommarens mer avslappnade inställning till att passa tider. Din bild till tävlingen Ögonblick måste bli uttagen till final. Jag tycker den är helt suverän! Harmonisk och läcker bakgrund. Måsens gapande är perfekt fångat. Coolt att man kan se ner i strupen på den. Tack för din kommentar om min bild Vardag. Kul att du tycker att den andas 50-tal, för husen är rikiga arbetarbostäder från början av 50-talet.

AnnaKK sa...

Vad det än är för bild så är den väldigt läcker, och lixom flera andra här skulle jag också vilja veta vad det faktiskt är för ett verk!? :-)