12 september 2009

Snabb på knappen

Ibland kastar jag mej in efter kameran. Det gjorde jag igår. Då hade jag två små söta ekorrar på besök i trädgården och de var verkligen vänner. Jag hann få med dem på bild men hann inte ändra inställningarna på kameran. Därav ljus och grynighet.När jag fått bättre ordning på kamerans inställningar var den ene redan borta och strax smet denna också. Men nu får jag jobba på maten igen förstår jag. Dags för dem att samla i förråden.

9 kommentarer:

Maria i Sennan sa...

Härliga små krabater..men dom bits...gillade skarpt dina "öron"..inte bara djurens öron utan koppen som ju också har ett öra....
Ha det..Maria

Anette sa...

Mysiga är dom ekorrarna! Ester är lite tokig i ekorrar och hoppar efter dom på marken...........det är enda gången hon absolut inte lyder sin mamma.............eller matte heter det visst ;-) /Anette

Viola sa...

Så herlig! Bildet nr 2 ble jo ganske bra da! Men om du fôrer dem, så blir det straks flere ekornbilder å se her, tipper jeg! :) Ha en riktig god dag! :)

BP sa...

Vilken söt ekorre. Nr 2 ser så klok ut tycker jag. Snyggt fångat.

PS. Hoppas du har haft en bättre dag idag :-) DS

Ulrica sa...

Men du fick dem på bild i alla fall och det är inte illa. För de är rackarns snabba de små liven.

Tack för dina ord. Det värmer.

Kram Ulrica

Hagemor sa...

Fantastisk bilde!!!

Rune (Bildebloggen) sa...

Herlige dyr, gøy når man få fanget noen bilder av dem :)

Carina sa...

Jättefint,roligt att de kommer tillbaka.Det gryniga ser man bara själv mest ,tror jag.:)

AnnaKK sa...

Hej!

Vad kul att få se ekorrar igen! :-) Mina har varit försvunna rätt länge nu, men jag hoppas ju att de kommer tillbaka till vintern iallafall.

Ja, ibland skjuter man sej själv i foten, så att säga, när man alltid har manuella inställningar på kameran - samma som hände dej med första ekorrbilden har ju hänt mej också, typ hur många gånger som helst! <:-) Men nån gång ska man väl förhoppningsvis lära sej att kolla det där också innan man sätter igång att fota...? Alternativt faktiskt slå över på auto när man har fotat klart, så man har det som startläge nästan gång kameran kommer fram!?

Ha en fin dag!!! :-)