9 juni 2009

Nyvattnad

8 kommentarer:

BP sa...

Mycket vackert, mästerfotografen!!! Får man fråga vad det är...

Gärdsmygen sa...

En banan.
Nej,
en lilja!

Marie Höglund sa...

Såååå snyggt! jag vill också kunna fota makro!!!!!!!
Semester ja. Visst är det så att kroppen ställer in sig. På slutet, innan jag harsemester, känner jag alltid..........en dag till och jag dööööör :-)! Japp det blir Värmland med hästar, sol, bad, vattenskidor, bärplockning, slapp i hängmattan, lite renovering, middagar med vänner och släkt, grill på stranden, långa härliga kvällspromenader, kubbspel, kortspel, gäster som kommer på besök.................och lite lite blogg. Hur ser din sommar ut?

annette sa...

Nu har Du lekt med Macroobjektivet igen ;)

Ursnyggt, så skänskärpa och fint ljus i bilden, måste börja leka lite mer med mitt, har inte blivit så mkt.

Ha en skön kväll!

annette

Ulrica sa...

Så snyggt... avis - japp. Vill också köpa makro, men måste spara:(

Rune (Bildebloggen) sa...

Bananlilje.. :) Pent bilde av den nybadede!

Ninni sa...

Jättefint! Jag trodde nästan det var någon slags chili. Det är roligt med macro!
Må så gott!

AnnaKK sa...

Hejsan!

Tror minsann att jag har lika dana "bananer" i nån rabatt där ute. :-) Om nu inte ÖSREGNET som kom alldeles nyss slog av dem från stjälkarna...? Hua!!! Börjar bli lite orolig för min gammeldagsros som snart ska till att slå ut - men regnar det en massa då så blir det skit av det för blommorna tenderar att ruttna... :-/ Elände...

Det verkar vara många som väljer just Tamrons 90 mm´s-macro, och ännu har jag inte hört någon klaga på det. Men de flesta säger att det är svårt att sätta skärpan rätt till en början, och att man får öva massor. Fast det gäller väl alla macro-objektiv, så klart. Kort skärpedjup ÄR svårt - men desto roligare sen när man har lärt sej. :-)