17 november 2009

Oväntat

fick jag denna fina award idag av Nina Xi på Inspiration och Kreativitet efter förra helgens fotouppdrag på just temat oväntat! Tack!9 kommentarer:

BP sa...

Stort GRATTIS. Din bild var min klara favo. Snyggt jobbat :-)

BP sa...

Svar: Just ja, min tandläkare läser ju min blogg så hon kanske nappar.
Jag ville ju vaccinera mig idag. Men då jag missade att klicka på länken - där det stod att endast riskgrupper vaccineras - så fick jag vända i trappan, där ungefär 150 personer redan stod. Egentligen är jag ju hur glad som helst att jag inte tillhör en riskgrupp... men ändå.

BP sa...

Svar: Hur går det med din förkylning/flunsa?! Hoppas du är på bättringsvägen. Men ärligt talat är november den bästa månaden för att vara sjuk. Man vill ju inget annat än att ligga på soffan och krypa under ett täcke. Allt för att slippa titta ut alltså.

rajson sa...

Grattis!

Rune (Bildebloggen) sa...

Grattis med bloggprisen, den har du fortjent! :o) Håper helsen din er bedre i dag!

AnnaKK sa...

Grattis! :-)

Precis såna där bilder brukar man ju annars radera/slänga bort - men där ser man att det kan vara klokt att spara dem. Men vet aldrig när de faktiskt kan bli typ bäst. :-D

Häromdagen slirade jag förresten in på en sida där man kunde lägga ut såna där misslyckade men ändå lyckade foton. Tyvärr kommer jag inte ihåg adressen till den just nu, men hittar jag den igen så hojtar jag till!

AnnaKK sa...

Här är länken:

http://www.deletedimages.com/

Höstträdgården sa...

Grattis!

@nemonen sa...

Den awarden var du helt klart värd. Grattis