31 december 2015

Gott Nytt År!



Bloggvänner och alla andra vänner! Ett riktigt Gott nytt 2016 önskar jag er alla!
Året som gick innehöll spännande förändringar för mig med nytt jobb efter halvårsskiftet. Det har tagit tid och kraft i anspråk, men gett mig glädje och ny inspiration och jag ser fram emot fortsättningen. Bloggen lever, men sporadiskt. Efter att från och till under perioder funderat på att lägga ner har jag väl kommit fram till att den kan fortsätta leva så här med sporadisk aktivitet.  Delvis beror mitt sporadiska bloggande på att jag inte fotograferat så mycket, delvis är det tiden att sitta vid datorn som inte finns. Jag har också försökt att ägna mer tid åt motion. Förhoppningsvis ska jag bli flitigare med kameran under 2016, men motionen ska jag inte släppa. Hellre mindre bloggande;) Jag är inne hos er andra och tittar då och då men jag skriver inte alltid en kommentar. Många av er känns som vänner trots att vi inte setts IRL, och det är svårt att släppa vad som händer hos er, jag har ju faktiskt varit i den här världen sedan 2008....! Sju år, går in på mitt åttonde!
Vid 2015 års ingång antog jag kaosutmaning 2015, vilket innebar att jag skulle läsa tjugo böcker under året (se här). Tyvärr rodde jag inte i land det hela. Jag älskar att läsa, men när mitt jobb är igång har jag varken ork eller koncentration att läsa.  Dessutom gillar jag att sträckläsa, tycker inte om att ta itu en med bok som legat ett tag. Nu har jag plöjt två böcker under julledigheten. Nästa år blir det ingen utmaning på detta vis, men böcker på min "att läsa-lista" finns det! Jag gillar inte nyårslöften. Önskningar är bättre! Lite av önskningarna framgick av min text, men det finns fler! Dem behåller jag för mig själv. Allt gott till er alla!

22 december 2015

Dekoration


Spar juldekorationerna då julen inte börjat ännu, den står ju bara för dörren ;)
Bjuder på ett "turistfoto" från saluhallen i Funchal, Madeira.

18 december 2015

Lite färg

Letade fram en färgglad bild ur arkivet från en utställning på Röhsska museet 2009, där en privatperson ställde ut sin samling med citronpressar.
Klick gärna på bilden för att få bilden större.

17 december 2015

Grått

Ute är det väldigt grått just nu. Kändes som jag körde i en tunnel när jag körde till jobbet i morse. Letade i arkivet upp en grå bild som ändå är lite vacker trots att den är grå.